Kombi prevoz robe u i van Beograda

Kombi prevoz Beograd
Transport robe kombijem
Kombi prevoz u Beogradu kao i van grada

Usluge kombi prevoza se nude za transport i distribuciju gotovo svake vrste robe i tereta sa jedne lokacije na drugu. Prevoz robe kombijem je usluga namenjena kako fizičkim licima tako i pravnim licima i preduzetnicima u obavljanju sopstvenih delatnosti. Sva vozila u ponudi su redovno održavana i njima upravljaju profesionalni vozači što omogućava siguran, brz i pouzdan prevoz.

Kombi prevoz ne zahteva veliki prostor za parkiranje, objektima u koji se unose stvari je lakše prići, te se samim tim istovar vrši brže i lakše. Nesmetano se mogu kretati i kroz sam centar grada a za transport i prevoz robe po Srbiji nema bržeg i efikasnijeg rešenja. Za razliku od vožnje kamiona, vožnja kombijem je dozvoljena u bilo koje doba dana i noći, i u bilo kom delu grada. To dodatno olakšava i ubrzava posao, naročito ako vam se iznenada desila potreba za prevozom i želite to odmah da uradite.

Cene kombi prevoza se formiraju prema vašim potrebama. Pozovite nas na 063 304 312 i izvršićemo besplatnu procenu za Vaš kombi prevoz nakon čega se možemo dogovoriti oko dalje saradnje.

Cene

Kombi prevoz robe u Beogradu                   od 1200 din

Kombi prevoz robe van Beograda               30 din po km

Bezbednost

Bezbedno i pouzdano vršimo kombi i pick-up transport robe u i van Beograda. Bezbednost garantovana prilikom selidbe.

Brza isporuka

Transport robe obavlja se u najkraćem mogućem roku, na bilo koju željenu lokaciju. Selidbe se obavljaju brzo i efikasno.

Dostupno 24/7

Dostupni smo 24 časa, 7 dana u nedelji. Pozovite nas u svakom trenutku radi dogovora, stojimo Vam na raspolaganju.